Mews och Nips: Beam Me Up, Kitty – det är Star Trek Cats!

0 Comments

Detta inlägg består av affiliate -länkar*

Captain’s Log: Vi har gått in i en galax där illustratören Jenny Parks har framkallat en förvånansvärt lysande hyllning till den ursprungliga Star Trek -serien med en oväntad twist: en roll av katter. Star Trek Cats kommer att publicera den 28 februari och är tillgänglig för förbeställning från Amazon. Tidigare denna vecka presenterade People Family Pets några fantastiska bilder från boken. Ett behov av att ha för er alla Trekkies!

Om du missade någon av berättelserna på The Conscious Cat den här veckan, här är en sammanfattning: På söndagen firade vi otroligt skål, jag indikerar Kitten Bowl Sunday, på måndag, vi använde en Cat Guardians rätt till veterinärbesök, på tisdag , Vi undersökte Big Bear Raw och försiktigt kokta kattmat, på onsdag intervjuade vi trummisen Jeff Plate, som pratade om sina kattfamiljemedlemmar, och på fredag undersökte vi Cat Sitter och kanarin (gå in för att vinna en autograferad kopia!) Och glöm inte att gå in i vår giveaway för en Assisi -slinga!

I överensstämmelse med dagens Star Trek -tema stötte jag på denna charmiga video av Cat Adoption Team, en Oregon -baserad räddningsgrupp. Nu är det kreativt (och märker tortien i kaptenstolen …)!

Ha en bra helg!

FTC -avslöjande: The Conscious Cat är en deltagare i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikation på webbplatser för att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till produkter till Amazon. Detta indikerar att om du bestämmer dig för att köpa via någon av våra länkar får vi en liten provision. Vi sprider bara ordet om produkter och tjänster som vi antingen har använt eller skulle använda oss själva.

Inslagskung

Du kanske också gillar:
Granskning: Star Trek Cats

Mews och Nips: Walter the Cat blir stjärna i Chevy Commercial

Mews och Nips: Tales of New York Citys historiska katter

«Wood Cat Tunnel vinnare
Wellness Cat Food Recall »

3 kommentarer på Mews och Nips: Beam Me Up, Kitty – It’s Star Trek Cats!

Ellen Pilch säger:

11 februari 2017 kl 20:09

Jag måste få det här för min fästman, han är en Trekkie (jag är också lite) och vi båda älskar katter.

Svar

Alice säger:

11 februari 2017 kl 16:59

Jag älskade den videon !!! Naturligtvis är jag en Trekkie och en kattälskare ändå, så jag tror att 2 går mycket bra tillsammans !!!! Att ha Star Trek Uniform Tee -skjortor på skulle ha varit ännu bättre, som på bilden i början av ditt inlägg.

Svar

Safepetaven säger:

11 februari 2017 kl. 13:20

Så roligt! Och de säger att tortier och kalicoer har “kategor”! LOL

Svar

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från denna webbplats enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer med hjälp av e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *