Skift din vibration – le!

0 Comments

Vi är inte bara fysiska varelser i ett fysiskt universum, vi är vibrationsvarningar i ett universum som består av energi. Vi lockar naturligtvis det som är i harmoni med vårt tillstånd. Vibrationer är signalen som vi skickar ut till universum, och universum svarar med manifestationer som matchar den signalen. Så det är meningsfullt att vi vill försöka upprätthålla vår vibration på en nivå som gör att vi kan få den glädje, överflöd och lycka vi vill locka till oss i våra liv.

Men vi har alla de dagar då Delight verkar som om det inte ens är i samma solsystem som vi är. När vi känner oss frustrerade, arga eller deprimerade kan det verka som en omöjlig uppgift att ändra vår vibration. När vi befinner oss i den typen av vibrationstillstånd kan till och med en mindre förändring i vibrationer göra en skillnad. Ett sätt att göra det är med ett leende. Även om du verkligen inte känner för att le, kommer den bara fysiska handlingen att le att växla din vibration försiktigt till en bättre känsla riktning.

Och om du behöver lite hjälp för att hitta det leendet, kolla in Kitten -fotona på CuteOverload.com – jag vågar dig titta på några av bilderna på webbplatsen och inte åtminstone knäcka början på ett leende!

Inslagskung

«Hur man väljer hälsosamma livsmedel för ditt husdjur
Laught’s Power och Kitty Mayhem »

Lämna ett svar Avbryt svar
Din e -postadress publiceras inte. behövliga fält är markerade *
Kommentar *
Namn *

E -post *

Genom att lämna en kommentar håller du med om insamlingen av dina data från den här webbplatsen enligt vår
Integritetspolicy.
*

Meddela mig om uppföljningskommentarer via e-post. Du kan också prenumerera utan att kommentera.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *