AKC: s regeringsrelationer avdelning: Offentlig politik: Byggande på nya horisonter

0 Comments

av AKC
30 januari 2020
Det senaste året har markerats med utvecklingen av en speciell koppling mellan groomers såväl som American Kennel Club: s regeringsförhållanden (AKC GR). Förordningar som reglerar eller påverkar groomers samt husdjurshälsa och välbefinnande samt säkerhet infördes i ett antal stater, inklusive New York, New Jersey samt New Hampshire.

AKC GR var stolt över att samarbeta med groomers såväl som förespråkare över hela landet som gick in i skyttegraven för att säkerställa att regleringen fokuserar på husdjurshälsa och välbefinnande samt säkerhet, samt erkänner samt respekterar kunskapen om grooming -marknadspersonal.

Vi arbetade tillsammans och upptäckte att gräsrots förespråkning fungerar! Lagstiftare berättar gradvis att de bara vill höra från dem som kommer att påverkas direkt av de förslag de överväger.

På Groom Expo den senaste september i Hershey, Pennsylvania, tillfredsställde AKC -personalen några extraordinära groomers som är glada över att engagera sig. Vi är glada över synergier som växer från de personliga kontakterna, meddelanden samt telefonsamtal som vi får från groomers över hela landet som blir politiskt aktiva för att skydda och växa sin verksamhet såväl som deras rykte för deras yrke.

När vi förbereder oss för året framför oss, låt oss titta tillbaka på viktiga problem som vi stötte på 2019 som påverkar groomers såväl som husdjursägande – och kommer sannolikt att göra det igen 2020.
Annonser

Säger såväl som regionala mönster 2019 såväl som viktiga frågor

Under 2019 spårade AKC mer än 2 2001 utgifter som påverkar hundägande på staten, regionen samt kommunala nivåer. Djurproblem kan vara bland de mest tvivelaktiga som känslor -packade åtgärder som lagstiftare möter. Detta är särskilt sant om ett nytt lagstiftningsförslag införs uppfyllande av en väl publicerad tragedi som ett husdjurs död i en butik, ett anmärkningsvärt grymhet/försumlighetsproblem eller ett ond hundbett.

Major Canine Regulations Problem under 2019 inkluderade: grymhet, uppfödare samt detaljhandelsföreskrifter, servicedjur, groomer, veterinär/hälsa, djurhanteringspolitik samt bindning/temperaturräkningar. Även om det är typiskt att fokusera på mått i groomer -reglering, kom ihåg att det också finns många andra typer av förslag som kan ha en lika fantastisk effekt på dig, dina kunder såväl som din skötselverksamhet.

På specifikationsnivån var det mest typiska problemet som behandlades 2019 av AKC GR Animal Cruelty. AKC registrerade 336 grymhet associerade utgifter på specificnivån enbart. Under 2018 var detta nummer 235. Dessa utgifter täcker ett brett utbud av ämnen inklusive licensiering, koppling, djurhantering samt ägarkrav. Några av dessa åtgärder ökar påföljderna eller gör modifieringar de flesta skötselpersonal är oinformerade av. Till exempel, för ett antal år sedan, förbjöd South Carolina färg eller döende av djur samt anser att djur grymhet2.

Andra exempel på grymhetsförslag inkluderar policyer om knytning och kennelstorlekar. Aten, Alabama, till exempel, ändrade sin djurförordning 2019 för att sätta nya parametrar på kennelhöljen för hundar3. En hölje för en hund som väger under 30 kilo måste vara minst 100 kvadratmeter, medan en hölje för en hund som väger över 30 kilo måste vara minst 225 kvadratmeter. Detta kan potentiellt göra det olagligt att sätta din hund i en låda! Som jämförelse är de typiska fyrkantiga bilderna av en hyreslägenhet i Seattle, Washington är 711 kvadratmeter. Återigen kan detta väl avsedda men felaktigt förslag som syftar till att förhindra djurens grymhet orsaka högre skador på djur och ha äkta konsekvenser för ditt företag.

AKC övervakade 25 Ange kopplingskostnader 2019, en 20% ökning under 2018. Bindningskostnader är vanligtvis avsedda att bekämpa den stereotypa “pit bull on a chain” -bilder; Dessa utgifter skrivs emellertid ofta så bredt att de förbjuder användning av en skötselslinga på ett skötselbord.

En föreslagen förordning i Hattiesburg, Mississippi skulle ha behövt en hund “tether” ansluten till en stationär föremål för att vara minst 10 fot i längd. I denna förordning skilde sig betydelsen av “tether” inte mellan tethers som använts utomhus såväl som tethers som används inomhus4. Som ett resultat kan användning av skötselslingor, koppling för träning eller veterinärbegränsningar kan ha kriminaliserats. Lyckligtvis ingick AKC såväl som regionala hundägare såväl som proffs, såväl som informerade regionala lagstiftare om oavsiktliga konsekvenser, liksom staden gick med på att klargöra förordningen så att den inte skulle påverka skötselföretag. Detta var ett fantastiskt exempel på att invånarna såväl som experter skulle inkluderas samt göra äkta förändringar.

AKC GR övervakar för närvarande mer än 20 specificera brudgummennull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *