Mitt husdjur har precis fått ett nytt recept

0 Comments

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwittertwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till MoreadDthismore1

När djurskyddare tillhandahålls ett nytt recept för sitt djur är det viktigt att vara medveten om specifika fakta om receptbelagda läkemedel, precis som i mänsklig medicin. Naturligtvis bör varje veterinärrecept innehålla en total etikett som innehåller datum för recept, namn, belopp samt uthållighet för medicinen, utöver exakt hur vanligt såväl som exakt hur länge en medicinering ska fortsätta. Jag gillar vanligtvis också ett utgångsdatum för att visas på etiketten.

Dessutom är det också viktigt för veterinärer att interagera om det finns någon typ av sidoeffekter av medicinen, utöver vad man ska göra om doser missas eller om ett husdjur ska kräkas medicinen. Många mediciner är säkrare försedda med mat, liksom om en medicinering såsom en steroid eller icke-steroid antiinflammatorisk medicinering används, är det vanligtvis att föredra att ha blodarbete gjort före användning, utöver regelbundet om dessa mediciner skulle vara Fortsatt långsiktig. Med mer kostsamma mediciner är det också praktiskt för en djurvakt att förstå om det finns någon typ av generiska likvärdiga mediciner som kan vara mer ekonomiskt genomförbara för husdjuret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *