Förhindra hjärtmask med PetMeds® Heart of Gold Giveaway!

0 Comments

AddThis Sharing ButtonShare till FacebookFacebookFacebookShare till TwitterTwittertwitterShare till PinterestPinterestPinterestShare till Moreaddthismore17

De flesta husdjursföräldrar vet att katter och hundar behöver hjärtmaskskydd, men kanske inte inser varför skyddet året runt är nödvändigt. För att hedra Heartworm Awareness Month, och för att hjälpa vårt med ditt husdjurs hjärtmaskbehov, ger PetMeds® bort ett presentkort på 100 $.

Hjärtmasksjukdom är en av de dödligaste hälsotillstånd som påverkar hundar och katter. Med den stora tillgängligheten av förebyggande av hjärtmask är det också en av de mest förebyggande. Husdjursföräldrar som kanske har hoppat över doser eller försenat deras receptförnyelse på grund av upptagen kanske inte inser hur avgörande – och lätt – det är att hålla deras familjens husdjur skyddade.

Katter och hundar får bara hjärtmask från biten av en infekterad mygg. Medan myggor mestadels är aktiva under varmt, fuktigt väder, kan de attackera familjens husdjur när som helst det är 50 grader Fahrenheit eller varmare och kan till och med bo inomhus. Hjärtmaskfall registreras i alla femtio stater.

De flesta hjärtmaskförebyggande har formen av en aktuell spot-on-behandling eller en välsmakande tuggbar tablett som ges varje månad. Förebyggande produkter består av aktiva ingredienser som eliminerar hjärtmasklarver från blodomloppet innan de kan mogna till sjukdomsframkallande vuxna hjärtmaskar. Med tanke på att förebyggande arbetar genom att döda larver plockade upp föregående månad, är det avgörande att ge dem året runt.

Hjärtmaskförebyggande eliminerar inte bara hjärtmask, utan också andra inre parasiter som piskmaskar och rundmaskar, och vissa dödar till och med loppor och fästingar också. Att ge dem året runt är en av de enklaste sakerna du kan göra för att säkra ditt husdjurs hälsa.

Hund- och kattföräldrar uppmanas att gå in i PetMeds® Heart of Gold Giveaway för en chans att vinna ett presentkort på 100 $ för förebyggande av hjärtmask.

Giveaway går från fredag ​​1 april 2022, till torsdag 28 april 2022. Alla som kommer in från 12:01 AM Eastern Time (“ET”) 1 april 2022 till 28 april 2022 kl. 23:59 ET är berättigade till vinna. Det kommer att finnas en vinnare. Kommentera nedan för att komma in.

Husdjursföräldrar kan köpa sin katt eller hunds förebyggande av hjärtmask tillsammans med andra receptbelagda mediciner och förnödenheter på Petmeds.com. Genom att registrera sig för autoship kan de spara ytterligare 5% rabatt på sitt husdjurs recept och samtidigt se till att de alltid har sin nästa dos i tid.

Vinn ett presentkort på 100 $ från PetMeds®! Är dina familjens husdjur skyddade året runt? Låt oss veta nedan vad du gör för att stoppa hjärtmask, och du kan vinna ett presentkort på $ 100 för förebyggande av hjärtmask! Vinnaren väljs slumpmässigt på måndag 2 maj, så alla som deltar har en chans att vinna! Det kommer att finnas en (1) storprisvinnare. (Begränsat till invånare i USA) Lycka till!

Grattis till vår stora prisvinnare Al Verdini i New York. Se upp för ett e -postmeddelande från oss! Den här tävlingen har avslutats, men se till att fira National Pet Month genom att spendera tid i köket med ditt husdjur och vår festläge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *