Drug sniffande hundar och … DVD -sniffande hundar?

0 Comments

Denna publicering kan inkludera affiliate -länkar. Vi kan tjäna pengar eller produkter från verksamheten som diskuteras i det här inlägget.
Jag har hört talas om medicinering som sniffar hundar såväl som jag verkligen har trott på att registrera Stetson, mitt svarta labb, i en doftspårning – näsa fungerar Canine Training Class. Därefter gillar vi att ringa Stetson Mr. Sniffers eftersom han verkar spåra alla hundar i grannskapet.
Jag började göra min typiska forskningsstudie och stötte på några ovanliga hundkarriärer och trodde för mig själv kanske Derby skulle kunna sätta den hundnäsan till stor utnyttjande samt modifieringskarriärer till en hund sniffer. Den enda frågan är att Derby har svårt att fokusera och troligen skulle ha problem som en licensierad sniffer.
Sniffande hundar
Hur som helst, tillbaka till hundssniffers … hundar har utmärkta näsor såväl som som diskuterats tidigare kan de arbeta med myndigheters officerare som medicinering sniffande hundar. Men förstod du att de på samma sätt kan sniffa ut en DVD? Just här är några andra ovanliga såväl som inte så ovanliga saker som en hund kan sniffa ut:
Dvd
Explosiva varor
Cancer
Accelerant, brandfarlig vätska, lättare vätska – mordbrandhundar
Undervattens drunknar offer
Kadaverare
Saknade personer

DVD sniffande hundar
DVD Sniffer Dogs nu … det verkar bara galen. Exakt hur kan en hund upptäcka en DVD? Förutom även om det gjorde det, hur skulle hunden förstå om den DVD var en piratkopierad kopia?
Först och främst kan en hund tränas för att sniffa ut polykarbonatet som används på DVD: er. Som diskuterats i den trådbundna artikeln: “Hundarna kan emellertid inte dechiffrera skillnaden mellan piratkopierade och autentiska DVD -skivor.” Den korta artikeln nämner: “… En dag kan han kanske träna sina hundar för att varna om subtila kemiska skillnader mellan auktoriserade DVD -skivor såväl som de billigare knockoffs som skapats av skurkar.” Nu skulle det vara fantastiskt. Återigen säger den senaste artikeln Oprah Short att “den typiska hunden kan hitta dofter 10 000 till 100 000 gånger mycket bättre än den typiska människan.”
Cancer sniffande hundar
En andra kort artikel som jag checkade ut idag var på cancer som sniffade hundar som ledde till mitt tidigare uttalande om Derby och ett möjligt yrke inom sniffning.

Hanen i denna berättelse med namnet Tessy var avsedd att vara en guidehund … precis som Derby. Men hennes planer var sidospår när en infektion lämnade henne blind i ett öga som slutade någon typ av möjligheter för ett yrke som guidehund. Tur för Tessy hade hon fortfarande näsan som ledde henne till sitt andra yrke som en äggstockscancer som sniffar hund.
Hur fungerar det? Tumörer frigör små mängder av kemikalier som är annorlunda än de hos frisk vävnad. Det är denna subtila skillnad som en hund kan upptäcka.
Kolla in hela korta artikeln om hundar som kan sniffa ut cancer.
Stetson aka “Mr. Sniffare ”
Några av våra goda vänner inklusive Nexxus såväl som Nadia tar redan doftklasser såväl som vi tror att Stetson skulle glädja sig åt ett eget snifande yrke. Helst kan den här sommartiden registrera herr Sniffers i träning och se om han har saker att vara en riktig dofthund. Jag kommer att hålla alla informerade och göra mitt finaste för att kronikera sin resa i världen av snifning!

Förstår du någon typ av enda hundkarriär? Har du tagit din hund till doftande klass? Jag skulle vilja höra om det i komenten nedan.
Toppval för våra valpar
Bästa valpleksak vi gillar: Calmeroos valpleksak w/ hjärtslag samt varma förpackningar – idealisk för nya valpar. Hjälper enkelhetsstress och ångest i sitt nya hem.
Bästa hundtopp som vi gillar: Bones & Chews Bully Sticks – Alla våra valpar gillar att bita, nyp och tugga. Vi gillar att använda mobbingpinnar för att hjälpa till att avleda dessa oönskade beteenden.
Bästa hundgods som vi gillar: Crazy Canine Train-Me Treats-Vi använder dessa som våra högvärdesbitar för våra guidevalpar.
Bästa färska hundmat vi gillar: bondens hund – för ett par månader tillbaka började vi mata korpen färsk hundmat såväl som hon gillar det! Få 50% rabatt på ditt allra första köp av bondens hund.

Kolla in mycket mer av våra favoriter på vår nya valpchecklista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *